Még július 31-ig nyújtható be nevezés a 2022-es Portfolio Agrárdíjakra

Még július 31-ig nyújtható be nevezés a 2022-es Portfolio Agrárdíjakra

A Portfolio Csoport idén is díjazza a legsikeresebb és legpéldamutatóbb agrárgazdasági szereplőket és az év végén az Agrárszektor 2022 Konferencián 8 kategóriában osztják ki a díjakat. A rangos agrárszakmai elismerések célja, hogy egy-egy évben díjazni lehessen a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket.


2022. július 12.

A Portfolio Csoport az idén tizedik alkalommal rendezi meg Agrárszektor Konferenciáját, a kétnapos rendezvény nagy és átfogó témakínálatával a lehető legjobb áttekintést igyekszik nyújtani az agrárgazdaságot érintő kérdésekben, így hozzájárul ahhoz, hogy az ágazat szereplői magas színvonalon tájékozódhassanak a gazdálkodásukat közvetlenül érintő legfontosabb területekről.

Idén év végén is kiosztják az Agrárdíjakat a Konferencián, amely november 30. – december 1-én kerül megrendezésre Siófokon Az ágazat szereplői a következő nyolc kategóriában nyerhetnek díjakat:

-Év női agrárvállalkozója díj
-Év fiatal agrárszakembere díj
-Év kertészete díj
-Év állattenyésztője díj
-Év növénytermelője díj
-Év agrárinnovációja díj
-Év agrárberuházása díj
-Portfolio Agrárgazdaságért díj (életmű jellegű elismerésként alapított)

Az Agrárgazdaságért díjat az egész ágazat érdekében végzett munka elismeréseként, életmű jellegű díjként adományozzák. Az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat és az Év kertészete díjat azok kaphatják meg, akik egy-egy évben példamutató gazdálkodási eredményeket, sikereket érnek el. Az Év agrárberuházása díjra olyan projektek pályázhatnak, amelyek technológiai színvonalukkal jelentősen hozzájárulnak a hazai agrárgazdaság fejlődéséhez. Az Év fiatal agrárszakemberi díjjal a fiatal agrártehetségek ágazati tevékenységét, az év agrárinnovációja díjjal az előremutató agrárgazdasági újítások eredményeit, az Év női agrárvállalkozója díjjal pedig az agráriumban dolgozó hölgyek kiemelkedő munkáját ismerik el.

Nevezési feltételek a Portfolio Agrárdíjak 2022-re:

A díjakra a hazai agrárgazdasági élet bármely szereplője pályázhat, illetve javasolhat jelölteket. A Portfolio az érdeklődéseket az [email protected] e-mail címen fogadja 2022. július 31-ig. A jelentkezések, illetve a nevezések beküldéséhez egy űrlapot kell kitölteni és beküldeni, amely a portfolio.hu portálon, az Agrárszektor Konferencia weboldalán érhető el.
A nevezések és javaslatok alapján három-öt nevet tartalmazó jelölti listákat állítanak össze, a nyertesekről pedig topvezetőkből álló szakmai zsűri dönt. A Portfolio az elismeréseket a siófoki konferencia november 30-i szakmai programjának zárásaként, ünnepélyes díjátadó keretében adja át a nyerteseknek.

Forrás: Portfolio.hu
Fotó: Portfolio.hu