Hagyma növényvédelmi szakmai nap Szabadszálláson

Hagyma növényvédelmi szakmai nap Szabadszálláson

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, illetve a Gyógynövény Szövetség és Terméktanács (GYSZT) tisztelettel meghív minden szíves érdeklődőt a 2024. április 25-én Szabadszálláson megrendezésre kerülő HAGYMA NÖVÉNYVÉDELMI SZAKMAI NAP rendezvényre és az azt követő gyakorlati gépbemutatóra.


2024. április 18.

A szigorodó környezetvédelmi előírások, illetve a fokozódó munkaerőhiány következtében egyre nagyobb hangsúly tevődik a kevesebb növényvédőszer alkalmazását, illetve kézimunkaerő kiváltását lehetővé tevő termesztési és növényvédelmi technológiákra és az agrorobotokra.

Ennek kapcsán indította a NAK a FruitVeB-el és a GYSZT-vel együttműködve a szabadföldi zöldség- és gyógynövénytermesztésben alkalmazható precíziós növényvédelmi technológiák és agrorobotok gyakorlati alkalmazását bemutató rendezvénysorozatot, amelynek első állomása Szabadszállás.

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mely az ITT található meghívóban feltüntetett  regisztrációs linkre kattintva tehető meg.

Várnak minden kedves érdeklődőt.

 

 

Forrás: NAK / Dr. Kozak Anita
Fotó: Unsplash